Saturday, September 25, 2010

Alergare de viteză [printre sentimente].


1.51 AM.
Au trecut 3 zile de când nu ne-am văzut, 3 zile în care simţeam că cerul urma să se prăbuşească. Citeam scrisorile şi îmi dădeam seama că unele lucruri n-ar fi trebuit să se întâmple niciodată. În ultima săptămână îmi petrecusem nopţile gândindu-mă la cei 3 prieteni ai mei, de când mă mutasem la noua şcoală. Mâine( de fapt, astăzi) urma un test la fizică, dar acum era important să-mi înşir sentimentele pe hârtie.
1.59 AM.
Va mai trece o zi în care nu voi avea curaj să spun tot ce am pe suflet. Prietenii mei... Tiffany, Josh şi John. Aş vrea să fim mai apropiaţi, dar Josh nici măcar "Bună" nu-mi zice. Deci nu ştiu dacă îl pot considera prieten. Nu poţi obliga unele persoane să te placă. Măcar încerc.
Un câine se aude lătrând, vrând să sperie un intrus, fie el real, fie imaginar. Lumina roşiatică a veiozei, maşinile care trec pe stradă din când în când, umbrele ciudate de pe tavan, prietenii mei... Da, iar e vorba despre ei. Prietenii sunt cei care îţi aduc un zâmbet pe buze, care îţi sunt alături... O îmbrăţişare contează mult, mai ales când eşti trist. Eşti "cu un pas mai aproape de fericire".
Deci... Tiffany, Josh, John( pentru că, probabil, toţi veţi citi asta), ce înseamnă pentru voi prietenii?